Tuesday 25 August 2009

Fuck Buttons "Surf Solar"

Eelmisel aastal oma albumiga Street Horrrsing nii mõnegi kõrva vallutanud Fuck Buttons on tagasi ning väljastanud video septembris ilmuvale uuele singlile "Surf Solar", mis on pärit nende uuelt albumilt Tarot Sport , mis ilmub oktoobris.
Mitu kuud tagasi nägin ma intervjuud, kus üks ajakirjanik kirjeldas UK-st pärit tüüpide muusikat kui midagi sellist, mis võiks kõlada viimasel peol enne maailma lõppu ning ka mujalt on käinud läbi arvamus, et kunagi pole kaks meest kõlanud sarnasemalt kui maailmalõpp. Ja kui kuulata debüütalbumi pealt sellist lugu nagu "Sweet Love For Planet Earth" ja kujutada ette, et viimasel päeval, mil planeet Maa eksisteerib, pannakse mängima üks lugu, mille saatel kõik hävib, siis poleks ilmselt palju vastuväited, et meeleolud läheks antud looga parajalt kokku küll.
Uus album on seekord produtseeritud sellise tüübi poolt nagu Andrew Weatherall (Primal Scream) ning Pitchfork avaldas näiteks lootust, et äkki saab seekord loota natuke tantsulisemat plaati, mitte soundtracki surmale.

Ja natuke vanemat kraami ka.

No comments: